Комплекс COURT INN - Панагюрище


Kомплекс за настаняване и апартаменти COURT INN е открит през 2017 година. Първото, което впечатлява гостите е гледката към южните склонове на Средна гора - не само от стаите и апартаментите, но и от външния асансьор на сградата.

Обектът разполага с 33 двойни стаи и 24 апартамента, създаващи уютна и спокойна обстановка. Точно това е и другото предимство – разположен на тихо и спокойно място, и на едва 1.7 км от центъра на града.

Всяка стая или апартамент разполагат с климатик, телевизор, кухня,  санитарно помещение и легла с различни размери.

В непосредствена близост  се намира тенис корт, на който всяка година се организира най-големият турнир за аматьори в област Пазарджик – Court Inn Tennis Challenge.

Освен, че Court Inn организира различни забавления, като тенис състезания, обиколки из историческите музеи на града, екстремен туризъм и достъп до много еко пътеки, в самата сграда на комплекса ще се запознаете с уникални творби на Кандински, Мондриан и не на последно място -  Леонид Афремов.

На входа е изградена витрина с ценната за България придобивка – телескопа (зрителната тръба) на д-р Петър Берон, изобразен и увековечен върху банкнотата от десет лева.

Комплексът разполага с лоби бар, конферентна зала,  помещение за пране и гладене, голяма библиотека.

Цени в лева за помещение на ден


---OB –
– BB –
 – HB  –  
Единично настаняване в двойна стая
505560
Двойна стая – 2 възрастни
556090
Единично настаняване в апартамент
586888
Апартамент – 2 възрастни
7680120
Единично настаняване в лукс апартамент
708595
Лукс апартамент – 2 възрастни
82100140
Наем на фамилен апартамент 4 pax
150190250
Посочените цени са за съответните услуги: нощувка/ нощувка със закуска/ нощувка, закуска, вечеря. Включват туристическа такса и туристическа застраховка. .
Деца: до 3г. – безплатно; от 3 до 12 г. - 50% от стойността на услугите за един възрастен при настаняване на редовно легло.
Допълнително легло – 20 лв/само нощувка.Всяка стая или апартамент разполагат с климатик, телевизор, кухня, собствено санитарно помещение и легла с различни размери