ПОЧИВКА НА ОСТРОВ ДЖЕРБА – ОСТРОВЪТ НА ЗЛАТНИЯ ПЯСЪК

8 дни/7 нощувки на база ол инклузив,  самолетна програма

2 часа полет, 30-40 минути автобусен трансфер до хотела и пристигате на Джерба  –  най-големият средиземноморски остров на Африка – красиви плажове и хотели, традиционни къщи и пазари, старинни улички и най-важното – приветливи хора.Туризмът тук е целогодишен, но водата на Средиземно море е подходяща за плаж от май до октомври.Много туристи обичат спокойствието на месеците от ноември до април, ползвайки спа услугите в курорта.През зимата  средната температура е 17-18 градуса, а през август достига 45.

Хотел  Cedriana*** е разположен в туристическата зона, на 6 км от град Мидун. Предлага настаняване за над 200 гости, ресторант с вкусни и разнообразни ястия– вътрешен и в градина,бар, открит и закрит басейн, водна пързалка, магазин за сувенири, обмяна на валута. От бара на хотела можете да поръчате водка, вино, бира или да опитате местната смокинова ракия, т. нар, буха. За дамите – ликьор от фурми, местно производство, който, с няколко бучки лед и газирана вода, се превръща в приятена напитка за освежаване и релакс. За настроението на гостите се грижи и анимационен екип.

CEDRIANA*** е двуетажен уютен хотел и ще ви очарова с разположението и екстериора.Излизайки от хотела, тръгвате вляво и  на около 250 м минавате по пешеходна пътека, а указателна табела ви насочва към плажа вдясно, определен за гостите на хотела. Тук е и барчето, където можете да поръчате лек коктейл, безалкохолни и топли напитки – чай, кафе. Както  при басейна на Cedriana*** , и тук получавате чадър и шезлонг. Дългата плажна ивица е подходяща за крайбрежна разходка – пеша или с камила.

Цени  2023 – хотел Cedriana***

/7 нощувки на база ол инклузив, чадър и шезлонг на плажа и край басейните,вечерна анимация, самолетен билет, автобусен трансфер летище-хотел-летище /

Двойна стая 25.09.20232 възр.+ 1  дете от 2 до 13 г.Единична стая
1629 лв2081 лв919 лв 

*Цените са валидни за направени резервации през юни. Попитайте в офиса ни за актуални цени.

Условия за резервация: 20 % депозит, доплащане до 23 август.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до
60 дни преди датата на пътуването.
 При анулация от 59 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит,съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 20% от цената на пътуването.
 Ако направената анулация е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Летище, номер и час на полет:

25 септември / понеделник /- София – Mелита – BGH3019 0- 7:40 – 07:50

02 октомври / понеделник / – Мелита – София – – BGH3020 – 08:50 – 13:00