За нас

Здравейте и добре дошли в Слънце-3!


Продуктите на туристическата агенция са насочени основно към България: екскурзии, свързани с посещение на исторически и културни обекти из цялата страна – София, Велико Търново, Созопол, Несебър, Варна и др.; екскурзии, свързани със събития от регионално и национално значение – с. Българи в деня на Нестинарския празник , Петрова нива – Национален събор, Празник на пролетта – гр. Кюстендил и др.; отдих на море и планина; балнеотуризъм – Велинград, Кюстендил, Сапарева баня, Сандански и др.;селски и еко туризъм. „СЛЪНЦЕ-3″ разработва маршрути по желания на клиенти / индивидуални, корпоративни /, обслужва чуждестранни туристи – гости на България.

Като собствен продукт извън страната предлага екскурзии  и почивки в Сърбия, Македония, Албания.

Като туристически агент предлага продуктите на дългогодишни партньори -туроператори: ПАРТНЕР ТРАВЕЛ, КАРАДЖЪ ТУРС, ПЛАНЕТ , РУАЛ ТРАВЕЛ, ЕЛФИ ТУРС,  БОХЕМИЯ, АБАКС, НОВА ТУРС, МИСТРАЛ ТРАВЕЛ, АЛБАТРОС ТУРС, ЕМЕРАЛД , СОЛВЕКС, ГЕОГРАФСКИ СВЯТ, МОНДЕЛ ТРАВЕЛ и др. 

Програмите се изпълняват с тръгване от София и други градове, и се предлагат в зависимост от запитванията. Част от тях могат да бъдат разгледани в сайта на фирмата или да бъдат изпратени при конкретен интерес.

Туристическа агенция „СЛЪНЦЕ -3″ разполага със собствена база за настаняване – студио с капацитет до 4-ма, в к.к.Слънчев бряг и къща за гости, с капацитет 6 души в с. Уши, общ. Трекляно.


Застрахователен партньор на Слънце-3


История


Създаване на Слънце-3 1996г.

„СЛЪНЦЕ-3″ ООД е туристическа агенция, създадена през 1996г., в гр. София, с държавен лиценз за туроператорска дейност, издаден от Министерство на търговията и туризма. С промените в туристическото законодателство придобива отначало лиценз / удостоверение / за туристическа агентска дейност 02885 от Министерство на културата и туризма , а от 2008 г. – и за туроператорска дейност, РКК -01-06041 от Държавна агенция по туризъм.

Предлага многообразие от основни и допълнителни туристически услуги: отдих и екскурзии в страната и чужбина, хотелски резервации, посещения на събития от регионално и национално значение, екскурзоводски услуги, застраховки, преводи и др.

Стартираме издателска дейност 1997г.

От 1997 г. развиваме издателска дейност, която включва произведения с различна тематика и жанр. Събираме и обработваме легенди за интересни места, включени в туристически маршрути. Оригинален подарък за български и чуждестранни гости са български легенди, издадени и на други езици – немски, руски и английски.

Бяхме продуценти 1998г.

През 1998 г.  сме продуцент и ползвател на правата за възпроизвеждане и разпространение на музикално произведение „Елегия за голям симфоничен оркестър и орган“ по „Легенди за Аладжа манастир“ на Валери Кинов, композитор Милко Коларов.

Официален представител и организатор 2000г.

Туристическа агенция „Слънце-3“ е официален представител и организатор на спектаклите, представени от удостоения с редица международни награди Малък куклен театър „Слон“.

Българска асоциация на туристическите агенции 2000г.

От 2000 г. сме редовен член на Българската асоциация на туристическите агенции.

Бургаска регионална туристическа камара 2014г.

От 2014 г. сме членове на Бургаската регионална туристическа камара.

Screenshot-2021-04-26-181343 Screenshot-2021-04-26-181414