КРАТКА ПОЧИВКА В КЕРАМОТИ, ГЪРЦИЯ – 2022 г.

07 – 10 юли  / четвъртък – неделя /

 22 – 25 септември  / четвъртък – неделя /

4 ДНИ, 3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ

  Хотел 
Golden Sands
 
Цена за възрастен в двойна стая
 
Цена за единична стая
 
Дете до 6 год., настанено с двама възрастни
 
Дете над 6 год./
3-ти и 4-ти възрастен
Тръгване от Пловдив 369 лв 459 лв 289 лв 345 лв
Тръгване от София 349 лв439 лв269 лв325 лв

ПРОГРАМА:
1ден: 
Отпътуване от Пловдив в 05:00 ч Дом на Културата „Борис Христов“ и в 7:00 ч от София – Стадион „Васил Левски“. Пристигане в Керамоти около 14 часа. Свободно време за плаж до 18:00. Керамоти се смята за един от най-добрите плажове в континенталната част на Гърция. Красивата пясъчна ивица се простира на много километри по брега и се оглежда в сините води на Егейско море. Плажът предлага редицаудобства – чадъри, барове, шезлонги, атракции и всичко, което може да се иска от един добър морски курорт. В Керамоти човек може да плува, да лови риба, да опитва местните деликатеси или просто да се наслаждава на красотата, която го заобикаля отвсякъде. В курорта не липсват ресторанти, таверни, барове и магазини. Настаняване в хотел 2/3*** – Philoxenia, Xastero, Golden Sands или подобен. Свободно време за вечеря и разходка. Нощувка.  

2 ден: 

Закуска. Свободно време за плаж в Керамоти. По желание и срещу допълнително доплащане – обиколка на остров Тасос Програма: Отпътуване от Керамоти с ферибот до острова (40 минути). Отправяме  се с автобуса по панорамния път на острова, който ще ни разкрие множество красиви пейзажи, тюркоазени плажове и незабравима гледка към Егейско море. Фотопауза за снимки. По време на обиколката ще посетим фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабрика за Зехтин в селището Панагия, където ще ни разкажат подробно как се произвежда първокачествен студенопресован зехтин. След това се отправяме към столицата на острова –  пешеходна разходка.  Връщане отново с ферибот от Тасос до Керамоти и свободно време за плаж или обяд в някоя от чудесните рибни таверни по централната уличка. Нощувка. 
 
3 ден: Закуска. Свободно време за почивка и плаж в Керамоти. Нощувка.  
 
4 ден: Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време за плаж в Керамоти. В 14:00 часа – отпътуване от Керамоти за България. Кратка почивка в Кавала и пешеходна разходка в стария град – Панагия. Пристигане в София и Пловдив вечерта.