Хотел „Теодора Палас“ ***


Eлегантен стил и уютна атмосфера, приятно съчетана с най-новите и модерни тенденции в бизнес етикета. Местоположението на „Теодора Палас“ е изключително подходящо за бизнес гости и чуждестранни туристи – хотелът се намира на 500м. от Дунав мост, на международен път Е85. 

Предлага настаняване в общо 30 двойни стаи и луксозни студия, разположени на 5 етажа:

  • 15бр. двойни стандартни стаи – с възможност за настаняване на максимум 2 човека
  • 5бр. двойни луксозни стаи - с възможност за настаняване на максимум 3 човека – 2 редовни легла и разтегателен фотьойл
  • 10бр. луксозни студиа - с възможност за настаняване на максимум 4 човека – 2 редовни легла и разтегателен двоен диван.

Максималният капацитет на хотела при двойно, тройно настаняване е 70 души.
Стаите са оборудвани в съответствие с категоризацията на хотела и предлагат комфорт и удобства за всеки тип посетител. Приятна изненада прави различното цветово оформление на отделните етажи. 


Хотел „Теодора Палас“ разполага с две модерни и стилни конферентни зали с капацитет съответно 12 и 150 човека. Оборудвани с професионална презентационна и озвучителна техника, както и високоскоростен безжичен и кабелен интернет,  залите предлагат едни от най-добрите условия в Русе за провеждане на корпоративни събития, обучения, конференции и семинари. Голямата конферентна зала  има и още едно конкурентно предимство – многофункционална и просторна тераса,  изключително подходяща за провеждане на кафе-паузи и коктейли на открито.

Капацитет на залата: театрално подреждане – 150 места;“класна стая” – 90 места; кръгла маса – 54 места.

Ресторант „Палас“ се състои от три зали, отделени една от друга с подвижни стъклени витрини, позволяващи едновременно провеждане на две отделни събития, както и организиране на лични празници, сватби, фирмени събития и коктейли с капацитет 300 места. Инериорът е съобразен с визията на хотела - изтънчен и оригинален стил, удобни мебели от масивно дърво, отлична кухня и отзивчив персонал. Предлага се  изискана българска и европейска кухня, както и вкусно обедно меню. 

Хотелски комплекс „Теодора Палас“ предлага безплатен охраняем паркинг, безплатен високоскоростен безжичен интернет и просторна лятна градина с 300 места.


настаняванеЦени 2018/2019
Единична стандартна стая
70.00лв
Единична луксозна стая
82.00лв
Единично студио
97.00лв
Двойна стандартна стая
88.00лв
Двойна луксозна стая
102.00лв
Двойно студио
127.00лв

*Цената включва: нощувка, закуска, туристическа такса