КЪЩА ЗА ГОСТИ KРИС** – Кюстендил


На път за Македония, Сърбия или Албания, по бизнес, на гости или за един по-различен уикенд – възползвайте се от уюта на новия дом, с ново обзавеждане и възможност за самостоятелно ползване.

КРИС** се намира в центъра на град Кюстендил, на ул. „Христо Лекарски”, по името на родоначалника на известна възрожденска лекарска фамилия.

Предлага настаняване до 5 души. Състои се от: оборудвана кухня, с всички удобства, климатик, излаз на тераса и двор; спалня – южно изложение, френско легло, телевизор; стая с ъглова разтегателна мебел, възможност за нощувка на двама, телевизор, климатик; единична стая-вестибюл, от която се влиза в останалите помещения; санитарен възел – баня, тоалетна. Възможност за паркиране пред къщата.



ЦЕНИ В ЛЕВА 2018 НА ДЕН / нощувка, застраховка, туристическа такса /.

Наем на цялата къща – 130

При 3 и повече нощувки – 120



За да опознаете Кюстендил и неговата история можете да посетите някоя от многобройните забележителности: Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора”, Къща-музей „Ильо войвода”, Къща-музей „Димитър Пешев”, Къща-музей „Емфиеджиевата къща”, Къща на композитора Георги Горанов, късноантична и средновековна крепост Хисарлъка, римски терми, църкви от различни епохи..Бъдете гости на традиционните местни празници: Кюстендилска пролет / март /, Празник на черешата / юни /, Панагия – въздигане на хляба / август /, Празник на плодородието / септември / и мн. др.