Стаи за гости „Добра стига” – с. Граматиково

„Добра стига!” – така някога, старите граматичани отговаряли на поздрава „Добър ден!”

Стаи за гости „Добра стига” е реновиран апартамент , състоящ се от спалня, хол, кухненски бокс, санитарно помещение, балкон с прекрасен изглед към центъра на селото и оклността. Предлага всичко необходимо, за да се чувствате уютно – оборудвана кухня – хладилник, печка, посуда; телевизор, климатик, хладилник, гладачна маса с ютия.

Дали сте гости по работа, в командировка, на лов, риболов или любители на природа, исторически и културни паметници – пожелаваме ви приятен престой!

Опознайте селото. Погледнете от балкона – пред вас са възстановената църква „Свети 40 мъченици”,читалище „Просвета”, музейна колекция „Горска сбирка”.

Районът около селото е наситен с природни и културни забележителности.Отседнете в бистро «Колибаре» – усетете атмосферата. Попитайте, посетете и отново се върнете!

Можете да направите заявка за водач или професионален екскурзовод за разглеждане на многобройните забележителност в района, за среща с местен писател или изпълнител на автентичен странджански фолклор, за доставка на плодове и зеленчуци от местен производител.

И  добро да ви стига!

Цени в лева за настаняване / нощувка, хотелска застраховка /

Единично настаняване – 50

Настаняване на двама – 80

Настаняване на трима – 110